Sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Neno Vujošević, koga SDT sumnjiči da je pokušavao da utiče na specijalne tužioce u istragama pokrenutim protiv Duška Kneževića, pojaviće se pred specijalnim tužiocem, do kraja ove nedelje, saznaju "Novosti" iz pouzdanih izvora. Knežević je, nekako u isto vreme objavio da će novi razgovor sa njim objaviti u petak u podne, a u četvrtak je na svom instagram-profilu emitovao kratak video na kom obaveštava Vujoševića da "mora da se čuva jer ovi su te iz službe već namirisali"

- Rekli su mi iz službe - kaže Knežević Vujoševiću.

Knežević je naglasio da ima snimke sa Dušankom Jeknić (ambasadorka u UAE) i Branom Gvozdenovićem (dugogodišnji ministar i aktuelni potpredsednik Skupštine CG) koje će takođe objaviti. - Videćete šta Gvozdenović sve govori za Mila Đukanovića - tvrdi Knežević, koji takođe potvrđuje da se sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Vujošević, koji u objavljenim audio-razgovorima teško tereti vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića, nalazio na Zlatiboru, a otkrio je da mu je u skrivanju i bekstvu iz CG pomogao biznismen Veselin Vesko Barović, prijatelj predsednika CG i prvi čovek Košarkaškog saveza Crne Gore.

- Koliko znam iz pouzdanih informacija, Vujošević je bio u kontaktu sa Barovićem, koji mu je obezbedio smeštaj na Zlatiboru, gde je boravio neko vreme. Predložio sam mu prijateljski da bude insajder i da samo govori istinu. Nije mi se javljao poslednjih dana, pokušaću da ostvarim kontakt sa njim, da vidim da li se vraća u Crnu Goru. Možda ga je i ANB uzeo pod svoje, pa se vrati u Podgoricu i postane svedok saradnik Milivoja Katnića i Ivice Stankovića. Znam da ću nastaviti da objavljujem snimke u kojima je on akter, već od sutra, a on neka radi šta god hoće. Narod je čuo istinu, on je sve potvrdio - kazao je Knežević.

LAŽI I HALUCINACIJE

- Ako je Vujošević od 2018. član moje kriminalne grupe kako tvrdi Katnić, što je onda 2019. pregovarao sa Vujoševićem oko puštanja mog kuma. Katnić od svojih laži i bolesnih halucinacija nije mogao da odgovara na pitanja novinara, pa nije ni čudo što smo toga dana na konferenciji za medije čuli razne gluposti i nelogičnosti - kaže Knežević.