MLADIĆ iz Kijeva mesecima je izluđivao svoje susede puštajući preglasno muziku iprkos upozorenjima. Niko nije mogao da mu stane na put dok jedan komšija nije rešio da uzme stvari u svoje ruke, ali mu zbog toga preti krivični postupak.

Pročitajte još: Ubio komšinicu zbog glasne muzike na slavi, ukinuta presuda

Naime, nadzorna kamera zgrade u ulici Kalniševskogo snimila je trenutak obračuna sa susedom koji je druge maltretirao bukom iz svoga stana.

Mladiću je na ulazna vrata pokucala mlada devojka, dok se muškarac, inače njen otac, skrivao iza vrata. Kada joj je mladi galamdžija otvorio vrata počela je da razgovara s njim, no onda je u stan ušao otac i napao mladića.

Pročitajte još: Nema spavanja, komšija zida

– Dobro, jesi li čuo dovoljno muzike, pitam te? – galamio je napadač na problematičnog komšiju, koji je ležao na podu dok ga je ovaj šutirao.

Nakon što se snimak napada proširio internetom, ostali stanari priznali su da ih mladić po imenu Edik duž vreme maltretira preglasnom muzikom, međutim smatraju da je otac devojke koja je pokucala na vrata ipak preterao sa svojom reakcijom.

– Ne znam da li će žrtva tužiti napadača, ali mislim da će, ako ih identifikujemo, biti kažnjeni – rekla je jedna komšinica.

(vecernji.hr)