Slavni naučnik Albert Ajnštajn svojevremeno je rekao da su ljudska glupost i svemir beskonačni. Jedan Rus, pak, ozbiljno pretenduje da pomeri te granice.

Naime, Rus D. Razumilov podneo je tužbu, jer tvrdi da ga je ajfon prevario da svuče sa interneta aplikaciju, zbog koje je navodno postao - gej.

Pročitajte još - HAOS ZBOG AJFONA: Žene silovale 19-godišnjaka seks-igračkom i pretile da će objaviti snimak

On tvrdi da je dobio uplatu 69 gejkojnova (vrsta kriptovalute) na ajfonu 2017. godine, a kako navodi list "The Moscow Times", uplata od nepoznatog korisnika došla je sa porukom "Ne osuđuj, a da ne probaš".

"Razmislio sam i shvatio, kako mogu nešto da osudim ako nisam probao. I odlučio sam da uđem u seksualne veze sa istim polom", piše u Razumilovoj tužbi, a prenose svetski mediji.

Pročitajte još - NOVO IZ "KUHINjE" EPLA: Ovo je novi ajfon 11, pogledajte šta sve donosi, kao i koliko košta (FOTO+VIDEO)


" 'Zaglavio' sam u vezi sa drugim muškarcem i ne mogu da izađem iz nje. Imam stalnog dečka i ne znam kako to da objasnim roditeljima. Od kada sam dobio gorenavedenu poruku, moj život se promenio na gore i više nikada neću biti normalan", dodaje se u tom tekstu.

Razumilov traži od "Epla" 15.000 dolara zbog pretrpljenog duševnog bola, a suđenje bi krajem oktobra trebalo da počne.