ŠANKAR Rai iz indijskog sela Birsingpur spavao je kada ga je ujela zmija otrovnica, a kad je shvatio da će umreti ujeo je svoju ženu da bi i ona umrla sa njim, ali je ona srećom preživela.

Poslednja želja koju je Rai imao bila je da njegova supruga Amiri Devi umre zajedno sa njim, ali su lekari ipak njoj uspeli da spasu život, prenosi „Indija Tudej“.

Nakon ujeda Rai se ubrzo probudio i kako mu se stanje pogoršavalo postajao je sve više emotivan pa je zato odlučio da ujede svoju ženu, kako bi dobio priliku da umre zajedno sa njom. To je uradio onog trenutka kada je shvatio da neće preživeti, pa je pre nego što je ujeo probudio i rekao joj da je previše voli i da želi da ovaj svet napuste zajedno.

Nedugo posle ujeda, oboje su pali u nesvest.

Kad su ih smestili u bolnicu Rai je preminuo, ali su doktori uspeli da spasu Amiri. Dr Džajkant rekao je medijima da je ona uspela da preživi zato što je na vreme dobila protivotrov.

Amiri je opisala kako je njen muž ugrizao za zglob jer je želeo da umru zajedno kako bi bili jedno pored drugog i u zagrobnom životu, ali mu se želja ipak nije ispunila.

- Rekao mi je da me voli previše i da želi da umremo zajedno, a tada je zgrabio moju ruku i zario mi zube. Ja sam mu dozvolila da to uradi – rekla je Amiri lokalnim medijima.