BREND TESLA PRATI SVETSKE STANDARDE: Šta sve može novi Tesla smartphone 3.4
Prateći svetske trendove u industriji mobilnih telefona, domaća kompanija "Comtrade" predstavila je svoj prvi pametni telefon kojeg pokreće "Android Oreo Go Edition" operativni sistem – Tesla smartfon 3.4. Ovaj telefon vam ostavlja i do 2 puta više prostora za slike, video klipove i aplikacije, efikasnije pretražuje „web” od uređaja iz iste cenovne klase, olakšava deljenje sadržaja, racionalno troši bateriju, optimalno koristi radnu memoriju i štedi pri razmeni mobilnih podataka, uz prijateljske Go apikacije, dual kameru, udobnu proporciju i veliki ekran od 5,5 inča.

"ANDROID OREO GO EDITION"

"Android Oreo Go Edition" je prilagođena i pažljivo optimizovana verzija operativnog sistema "Android 8.1 Oreo". Ova verzija ne zahteva skupocenu elektroniku kako bi korisniku pružila najbolje iskustvo.

Pored optimizacija koje doprinose smanjenom angažovanju ključnih elektronskih komponenti kao što su procesor i radna memorija, "Android Oreo Go Edition" donosi i tehnologije koje efikasnije upravljaju potrošnjom energije i redukuju prenos podataka kroz mobilnu mrežu.

Ono po čemu ćete Tesla smartfon 3.4 prepoznati već nakon prvog uključivanja je potpuno čist Android operativni sistem, bez suvišnih preinstaliranih aplikacija. Na ovaj način je pojednostavljeno korišćenje samog uređaja i smanjeno opterećenje raspoloživih resursa, a korisniku ostavljena beskrajna mogućnost prilagođavanja telefona ličnim navikama i potrebama.

“GO” APLIKACIJE

U želji da dodatno unapredi korisničko iskustvo, kompanija Google je "Android Go" koncept prenela i na prateće aplikacije, čineći ih tako manje zahtevnim i lakšim za izvršavanje. Shodno tome, uz "Android Oreo Go Edition" dolazi i Youtube Go, aplikacija koja značajno smanjuje prenos podataka kroz mobilnu mrežu i korisniku omogućava da bira kvalitet reprodukcije video sadržaja.

Drugim rečima, megabajti iz vašeg tarifnog paketa će se primetno sporije trošiti, što znači manje čekanja, a više zabave.

DUAL KAMERA
Tesla smartfon 3.4 opremljen je dvostrukom zadnjom kamerom, u konfiguraciji 5 + 0.3 Mpix. Sekundarna kamera na poleđini uređaja olakšava kreiranje fotografija uz pomoć takozvanog bokeh efekta koji zamućuje pozadinu, a ističe izabranu primarnu scenu. O selfi fotografijama brine se prednja kamera od 5 Mpix koja dolazi sa još jednom novinom – blicem.

EKRAN SAVRŠENIH PROPORCIJA

Sa proporcijom od 18:9, Tesla smartfon 3.4 udobno leži u ruci, a zahvaljujući užim marginama, dolazi sa velikim ekranom od 5,5 inča. Takođe, komfornom korišćenju doprinose i zaobljene, ergonomične ivice ekrana.

PODRŠKA ZA DVE SIM KARTICE
Uz Tesla smartfon 3.4 nećete morati da koristite dodatni telefon kako biste istovremeno bili dostupni na oba telefonska broja. Podrška za dve SIM kartice i brze 4G LTE mobilne mreže će vam značajno olakšati svakodnevicu. Dodatni benefit koji ćete imati od ležišta za sekundarnu SIM karticu je i njegova hibridna funkcija koja vam omogućava da internu memoriju proširite memorijskom karticom.

DuraSpeed - poboljšajte performanse jednim pritiskom na dugme
Mnoge aplikacije ostaju aktivne čak i kada ih više ne koristimo, što dovodi do bespotrebnog zauzimanja resursa telefona i opadanja njegovih radnih performansi. Zbog toga se pri vrhu desne bočne stranice Tesla smartfon-a 3.4 nalazi DuraSpeed dugme čijim pritiskom trenutno oslobađate radnu memoriju i procesor svih aktivnih aplikacija, umesto da ih zatvarate jednu po jednu. Zahvaljujući DuraSpeed tasteru, Tesla smartfon 3.4 će uvek biti u savršenoj radnoj formi i spreman da pruži svoj maksimum.

Isprobajte ga u maloprodajnim objektima naših poslovnih partnera, a detaljnu specifikaciju možete da pogledate na internet stranici: www.tesla.info.

(PR)