Član Glavnog odbora SNS Damir Handanović podsetio je da je najgori gradonačelnik u istoriji Beograda Dragan Đilas, grad zadužio za 1,2 milijarde evra, a svakog građanina za 630 evra, te je želeo u ime Beograđana da mu pošalje zahvalnicu za njegova nedela, ali da nije siguran od brojnih Đilasovih prijavljenih nekretnina na kojoj adresi bi ga našao.

“Đilas je čovek koji je kao direktor Narodne kancelarije predsednika Republike, pa ministar za nacionalni investicioni plan, pa gradonačelnik Beograda, ojadio građane a svoje bogatsvo uvećao”, rekao je Handanović.

Handanović je dodao da se Đilas iz Češke vratio kao propali preduzetnik sa 74 hiljade evra, a da danas prijavljuje 25 miliona evra u nekretninama.

“Mi zato imamo nedoumicu na koju adresu da pošaljemo zahvalnicu najgorem gradonačelniku Đilasu. Dogovorili smo se da uradimo još ovih zahvalnica i da pošaljemo na sve adrese koje je Đilas projavio Agenciji za borbu protiv korupcije, da budemo sigurni da će stići do Đilasa zahvalnica za to što je upamćen kao apsolutni prvak u krađi narodnih para”, zaključio je Handanović.