Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nenajavljeno obišao opštinu Knjaževac i tom prilikom posetio i etno selo Srna u mestu Kalna.


Predsednik je na Instagram stranici Budućnost Srbije objavio video snimak tokom posete porodici Bogdanović, koja je vlasnik etno sela Srna, i objasnio da je u nenajavljenu posetu Knjaževcu krenuo da bi se uverio šta je u toj opštini urađeno posle obilaska Zaječarskog okruga i šta još mora da se uradi.


Predsednik Srbije rekao je da obilazi radove na putevima u opštini Knjaževac, a sa njim su ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, direktor ''Puteva Srbije'' Zoran Drobnjak i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.


PROČITAJTE JOŠ: POSETA KUĆI JUNAKA: Vučić sa sinom u kući Gavrila Principa (FOTO)Vučić je u poseti domaćinstvu Stanislave i Radivoja Bogdanovića, koji su pripremili bogatu trpezu, probao papriku.


''Niko nije smeo da proba papriku, ali ja hoću. Spremili su divnu hranu, ljudi vide na televiziji šta volim. Hvala im na gostroprimstvu, a mi da vidimo kako da pomognemo etno selu Srna i tim divnim ljudima koji se muče, a koji su napravili prelepe sobe'', rekao je Vučić.