IzjavuBiljane Popović Ivković, člana Predsedništva Srpske napredna stranke prenosimo u celosti:


„Pozivam Vuka Jeremić, jednog od lidera takozvanog Saveza za Srbiju, da prestane sa kontinuiranim iznošenjem laži i pokušajima obmanjivanja javnosti, sada izvlačeći iz rukava i pisanije nekakvog bugarskog portala.


Njegovi mizerni pokušaji konstruisanja nekakve afere kojom bi diskreditovao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića potpuno su patetični. Nakon što se oglasilo i samo preduzeće „Krušik“ potpuno je jasno da niti je bilo kakve korupcije, niti je preduzeće „GIM“ imalo povlašćeni položaj niti kupovalo po povlašćenim cenama u odnosu na „Jugoimport SDPR“.


Tačnije, ova dva preduzeća nabavljala su različite vrste mina, te je zato GIM imao nižu cenu, imajući u vidu da je kupovao mine sa manje dopunskog punjenja i kraćeg dometa.


Naravno, ubeđena sam da to od samog početka odlično znaju i sam Jeremić i njegovi prijatelji sa raznih samozvanih istraživačkih portala u Srbiji. Ipak, ne mari, manipulišu svesno već mesecima, jer im odgovara da plasiraju reciklirane laži iznova.


PROČITAJTE I: Đurić o napadima Rašković, Đilasa i Jeremića na Vučića


Očekivano. Pošto, kako sami priznaju, nemaju građanima da ponude nijednu političku ideju. A da li će u svojoj agresivnoj želji da se ponovo vrati na vlast, naneti štetu i Srbiji, odlično znamo da Jeremića uopšte ne brine.


One štete koje je Srbiji već naneo u vreme dok je bio na vlasti nesagledive su. Za najveću se do dana današnjeg nije izvinio Srbima sa Kosova i Metohije.