Akademik Dušan Teodorović žestoko je isprozivao lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića poručujući mu da praktično da ne bi smeo da učestvuje na bilo kakvim izborima zbog problematičnog društva.

- Izborni uslovi: Kandidati sa bilo koje izborne liste ne smeju da imaju zajedničke fotografije iz prošlosti sa Dušanom Spasojevićem, Kumom, Petrom Panićem Panom i Mišom Bananom - napisao je na Tviteru Teodorović.

Trufunović se, naime, fotografisao sa bivšim radikalom Panićem.

To su posle prozivke Teodorovića, isto su učinili i drugi tviteraši, postavljajući na toj društvenoj mreži sliku lidera PSG sa Panićem.

Teodorović i Trifunivić su nastavili svađu posle čega su se blokirali.

Podsetimo, nije nepoznato da je Trifunović hvalio svog starog drugara Milorada Ulemeka Legiju, nekadašnjeg komadanta Jedinice za specijalne operacije, osuđenog na maksimalnih 40 zatvora jer je u dogovoru sa vođama zemunskog klana organizovao atentat na premijera Zorana Đinđića.


Na opasku akademika Dušana Teodorovića reagovao je Sergej Trifunović pitanjem: "A, jel' može da se kandiduje neko kome je supruga bila članica JUL-a i potpisnik podrške zloglasnom rektoru Arsenijeviću u Kragujevcu?"
Na odgovore koji slede u tvirovima, gde se pita da li vezano za izborna pravila važi i fotografisanje sa Legijom, gde se aludira na Trifonovićeva poznanstva, Trfifunović je kratko odgovorio:
"Mhmmm, trebalo bi da obavite ipak unutrašnji dijalog u okviru "Samoodbrane", sa ovim uslovima."