Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Ramušu Haradinaju da se on ne bi kladio da će tako lako da sruši Srbiju kao što je planirao.


„Na stranu, gospodine premijeru čega god hoćete, da vam kažem da vaša izjava da nikada nećete ukinuti takse pokazuje samo vašu bahatost i nervozu“, naglasio je Vučić na skupu u Kraljevu, u ovkiru kampanje Budućnost Srbije.

Podsetio je da je Haradinaj najavio pre 43 dana da će ga srušiti na vlasti na beogradskim ulicama.

„Tim taksama naštetićete svom narodu. Ne bih se kladio da ćete tako lako da srušite Srbiju kao što ste planirali. Srbija je malo tvrđi orah nego što ste mislili“, rekao je Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: Vučić: Za Vidovdan otvaramo aerodrom Lađevce za civilni saobraćaj; Tzv. Kosovo je razmaženo derište Zapada

Istakao je da se upravo zbog Kosova i Metohije i što je Srbija uradila sve što su bile njene obaveze pojačava pritisak na našu zemlju.

„Čuli ste Kadrja Veseljija, nezvaničnog 'komandanta Kosova', da je rekao da ne zna da li je bolji Ramuš Haradinaj, Hašim Tači ili Isa Mustafa, ali da zna da je za njih najgori i jedini neprijatelj Aleksandar Vučić. Nisam zbog toga srećan, jer su to opasni ljudi i razumeo sam poruku, ali sam pomalo, pred vama, ponosan, jer znam da oni toliko mrze onog koji čini dobro srpskom narodu“, podvukao je Vučić.