Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da borba za Beograd neće biti jednostavna, za SNS će, kaže, biti teška, ali će biti ozbiljna opozicija svima koji su već jednom urušavali grad.


SNS će svakako biti ozbiljna opozicija vlasti Đilasa, Šapića i svih ostalih koji su već jednom urušavali grad. Neće ta borba biti jednostavna. Za nas će biti teška, a verovatno gubimo, ali nećemo dozvliuti da se rezultati rada ne vide i onda neka građani odluče", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara kako vidi pisanje jednog dnevnog lista da je "ključ za Beograd u Šapićevim rukama".


Ako je tako, onda je vlast kod njih", kazao je Vučić.


On je podsetio da je Dragan Đilas ostavio ogromne dugove Beogradu.


Ocenio je da je Đilas svakako mnogo uspešniji i ozbiljniji i obrazovaniji od Šapića, koji je, kaže, tukao ljude za Đilasov račun, u Ralji, na primer.


Vučić je rekao da SNS neće dozvoliti da se rezultati rada aktuelne vlasti u Beogradu ne vide, pa neka na osnovu njih građani odluče.


PROČITAJTE I: Đilas ulazi u trku za Beograd?


VUČIĆ: ZAMISLITE KOLIKO JE JANKOVIĆ POPULARAN U MIONICI


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom najave Vuka Jeremića i Saše Jankovića da će bojkotovati lokalne izbore u pojedinim opštinama, rekao da oni na izbore u nekim mestima ne idu, jer tamo nemaju nikog.


Zamislite koliko je Janković popularan u Mionici...Ne mogu nikog živog da nađu tamo", rekao je Vučić novinarima.


On se osvrnuo na izjave Jankovića i Jeremića da neće na lokalne izbore u pet opština jer je, kako navode, nasilna kampanja:


"A, nije nasilna u Beogradu?. Pa kažu, ''strašno je nasilna kampanja u Beogradu, ali će izdržati''“, primetio je Vučić.


PROČITAJTE I: Vučić: Jeremić pravi cirkus od ljudske tragedije


Ukazao je da oni ne mogu da nađu kandidate u Mionici, Kostolcu, Negotinu, Preševu.


Tvrde da mi imamo većinu u Preševu, a mi ćemo se boriti za prelazak cenzusa. Srba nema u Preševu“, dodao je on.


Podsetio je da su neki od njih kandidate imali na lokalu u Kruševcu juče, a da je na izborima za članove Saveta Mesne zajednice SNS osvojio čak 98,5 odsto.