Rezultate jučerašnjih izbora Srpska napredna stranka vidi kao dokaz da građani cene rad, viziju i energiju kao i to što se mi borimo za nova radna mesta i da reformišemo Srbiju, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić.

"Nema boljeg istraživanja javnog mnjenja od izbora, a oni su vrlo jasno pokazali kakvo poverenje uživa Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka među građanima. To je najbolji dokaz da ljudi ne nasedaju na prevare koje im nudi Dragan Đilas i njegov opozicioni savez", rekao je Vesić za tv Pink.

On je rekao da oni za ovih nekoliko godina nisu ponudili odgovor niti na jedno važno pitanje.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ O LOKALNIM IZBORIMA: Ubedljiva pobeda SNS u sve četiri opštine

"Ako ih pitate šta misle o Kosovu i Metohiji oni ne znaju, kako privući strane investitore ni to ne znaju. Jedino što nude građanima to su laži i podmetanja i nasilje i pokušaj da skrenu pažnju na sebe. Ta politika kod građana ne prolazi", ukazao je Vesić.

On je dodao i da su doživeli fijasko pre devet meseci na izborima u Beogradu, a sada i u svim ovim opštinama, a pogotovo u Lučanima.

PROČITAJTE JOŠ:  PRELIMINARNI REZULTATI LOKALNIH IZBORA: Ubedljivi naprednjaci (FOTO)

"Sada su tamo osvojili skoro tri puta manje što govori da građani ne žele da glasaju za one koji su prevaranti", rekao je Vesić.

On je dodao da građani vide da SNS radi prave stvari i da se Aleksandar Vučić bori za ovu zemlju, da se dovode investitori, da se bori za Kosovo i Metohiju i da se Srbija ponovo uspravlja.

Govoreći o incidentima tokom jučerašnjih izbora Vesić je istakao da su predstavnici opozicije ometali izborni proces kao i da su upali u policijsku stanicu i pretili državnoj sekretarki Dijani Hrkalović.