Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.S. (22), D.I. (21) i E.J. (19) zbog sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo.

Policija je identifikovala još jednu osobu, koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela, i za njom intenzivno traga.

Kako se saznaje, troje uhapšenih osumnjičeni su da su jutros napali fudbalera Aleksu Terzića (20).

Oni su u Novom Beogradu na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeli vozilo marke "BMV" kojim je upravljao Terzić.

Dok se u Policijskoj upravi grada Beograda utvrđuju razlozi i detalji incidenta, “Novosti” saznaju da je mladi reprezentativac Srbije i prvotimac Fiorentine završio sa frakturom nosa, iščešenjem ruke, hematomima na glavi i licu.

PROČITAJTE JOŠ - Detalji pokušaja otmice mladog fudbalera Srbije: Jurili ga po auto-putu, tražili mu novac, naneli telesne povrede, spasio ga taksista


Kako se sumnja, oni su vozilom marke „audi“ preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Oni su oštećenom zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Prilikom hapšenja policija je kod N.S. pronašla vozilo „audi“ koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog.

Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke "BMV".

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.