IVANA Ružić (na slici), iz Zrenjanina, prema nezvaničnim informacijama, preminula je u nedelju 25. avgusta u prepodnevnim časovima u zrenjaninskoj bolnici, gde je kolima Hitne pomoći prebačena nakon što joj je pozlilo. Devojci se slošilo prethodne noći, oko 2.30, u bašti popularnog noćnog kluba "Kapetan Džek" u centru Zrenjanina.

- Bila je velika gužva. Devojci, koja je naš stalni gost, iznenada je pozlilo i samo je pala. Pritrčali su konobari, polivali je vodom, vozilo Hitne pomoći stiglo je vrlo brzo, posle pet-šest minuta, i ona je davala znake života - kažu zaposleni u klubu, uz napomenu da će posetiti roditelje preminule devojke i izjaviti im saučešće.

Prema podacima zrenjaninske policije, telo nesrećne Ivane poslato je na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu i tek nakon zvaničnog izveštaja biće poznat uzrok smrti.


PROČITAJTE JOŠ: DETALjI SMRTI DEVOJČICE IZ ALEKSANDROVCA: Lekari iz dva grada uzalud pokušavali da je ožive

Oni koji su je poznavali kažu da je izuzetno zdravo živela, da je u subotu uveče bila na devojačkoj večeri kod drugarice, kao i da je pila samo vodu.

- Veoma su nas pogodile neistinite priče i nagađanja povodom Ivanine smrti. Ona je bila vegeterijanac, vodila je zdrav života, čiji je zagovornik bila - kažu drugari preminule devojke.


Pročitajte još - DETALjI SMRTI DEVOJČICE IZ ALEKSANDROVCA: Lekari iz dva grada uzalud pokušavali da je ožive