PRIPADNICI Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su R.T. (53) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili oko 26 kilograma marihuane.PROČITAJTE JOŠ -
Negotinci vozili putnike za Beč sa lažnim tablicama?!

Policija je na Graničnom prelazu Bogojevo, nadomak Odžaka, pregledom automobila marke „nisan“ kojim je upravljao osumnjičeni, u konstrukcionim šupljinama vozila pronašla i zaplenila marihuanu spakovanu u 69 paketa. R.T.je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

ZAPLENA DROGE NA PRELAZU JABUKA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, uhapsili su N. M. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenili više od šest kilograma marihuane.

U noći između nedelje i ponedeljka, na graničnom prelazu Jabuka između Srbije i Crne Gore, pripadnici granične policije zaplenili su kod N.M (36) iz Kruševca, 6,3 kilograma marihuane. Droga je otkrivena u autobusu koji je saobraćao iz Nikšića ka Beogradu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

DROGU KRIO U TEGLAMA

Kragujevac-Pripadnici policije uhapsili su P.Đ.(37),iz ovog grada,koji se sumnjiči za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave u Kragujevcu,policija je kod njega pronašla 91,2 grama marihuane kao i manju količinu amfetamina.Droga je bila upakovana u kese i tegle.Osumnjičenom P.Đ.određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati a nakon toga će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Kragujevcu.

(M. L.)