U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak oko 12:30 dogodila na starom putu Koridora 10 u Moštaničkom polju kod Vranja, povređeno je osam osoba, od toga dvoje dece, potvrdila je Policijska uprava Vranje.

Kako saznajemo, u nesreći su učestvovala dva vozila vranjskih registarskih oznaka „Golf 2“ i „Opel astra“, a za sada nije poznato šta je uzrok nezgode. Na lice mesta su povređene zbrinjavale dve ekipe vranjske Hitne pomoći.

Pročitajte još - NESREĆA KOD VRANjA: Pijan pregazio mladića?

Prema rečima načelnika ove službe, dr Predraga Stojanovića, dve osobe su zadobile teže povrede, od kojih je jedan Vranjanac sa višestrukim prelomima rebara upućen u Hiruršku kliniku u Nišu. Njegova supruga sa povredama glave je i dalje na dijagnostici i njeno zdravstveno stanje se prati.

Nešto ozbiljnije povrede glave i mekog tkiva vrata ima i jedno od dvoje povređene dece i ono je i dalje na opservaciji, navodi dr Stojanović.

Kako navode iz vranjske policije, o događaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Vranju. Većeg zastoja na putu nije bilo, ali se saobraćaj u vremee trajanja uviđaja odvijao otežano, uz naizmenično propuštanje vozila.