KNjAŽEVAC – Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac, najavio je podnošenje tužbe protiv Sergeja Trifunovića, lidera Pokreta slobodnih građana, koji je na skupu "1 od 5 miliona" kazao da je "policija uhapsila Đokića sa 170 grama kokaina".

- Milan Đokić je lišen slobode sa 170 grama kokaina – kazao je Trifunović.

– Ne tvrdim da je on narkoman, ali možda je drogu proodavao nekom.

Trifunović je dodao i da je Đokić, pored koga je pomenuo i Bratislava Gašića, direktora BIA, nisu čak ni, kako je kazao – "janjičari".

Pročitajte još: Dijana Hrkalović podnosi tužbu protiv Sergeja Trifunovića

- Vi se, zapravo gov..ri – nastavio je predsednik PSG. – I, zato ćete otići u kanalizaciju.

Milan Đokić je, nedugo potovodom Trifunovićeve izjave, najavio tužbu protiv lidera PSG, kao i da će tražiti javno izvinjenje.

- Ovakve izjave su nečuvene – kazao je Đokić.

– Niko bez dokaza ne može da vređa i izmišlja najstrašnije čaži. Zato ću podneti tužbu protiv Trifunovića, a novac od parnice ću uplatiti u knjaževački Fond za povećanje nataliteta.
Predsednik opštine Knjaževac je kazao da je u tom gradu besplatan javni prevoz od 2015. godine za sve stanovnike, kao i da sva deca imaju besplatnu užinu.

Milan Đokić- Zahvaljujući subvencijama iz opštinskog budžeta podignuto je novih tri hiljade hektara pod raznim voćem, dok se svakoj majci koja rodi treće dete iz gradske kase isplaćuje jednokratna novčana pomoć od četiri hiljade evra – podvukao je Đokić.

– I, umesto da od lidera PSG čujem neku novu ideju kako da još poboljšamo stanje, dobio sam salvu najstrašnjih uvreda.
Đokić je kazao da nikada nije hapšen, niti osuđivan, ali da nema nameru da uvredama odgovara lideru PSG.
- Trifunović je pomenuo i citat iz filma "Lice sa ožiljkom" – dodao je Đokić.

– Ako je želeo da me uvredi, jer imam ožiljak od rođenja, u tome nije uspeo. Ali, možda se u tome najbolje ogleda Trifunovićev odnos prema osobama sa nekom vrstom deformiteta.