U TEŠKOJ saobraćajnoj nezgodi, koja se jutros dogodila na Obrenovačkom putu kod Umke, poginula je Svetlana K. (37), a muškarac S. M. (33) teško je povređen i prebačen na reanimaciju u Urgentni centar. Kako smo nezvanično saznali, oni su stradali dok su pretrčavali ulicu.

Nezgoda se dogodila oko 5.30 na delu puta u blizini fabrike kartona "Umka", kada je pešake udario automobil marke "opel korsa". Automobil je vozio I. M. (37), a uzrok teške nesreće najverovatnije je bila slaba vidljivost. U blizini se nalazi autobusko stajalište, pa je pretpostavka da su želeli da dođu do stanice.


PROČITAJTE JOŠ: Poginuo pešak na autoputu kada ga je udario automobil

Nesrećna žena preminula je na mestu, dok je muškarac teško povređen i prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

- Sa teškim telesnim povredama lekari Hitne pomoći prevezli su ga u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije. Njegovo stanje je i dalje kritično i nalazi se na odeljenju intenzivne nege - rekli su u Urgentnom centru.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač "korse" u trenutku nesreće nije bio pod dejstvom alkohola. Tokom trajanja uviđaja bio je obustavljen saobraćaj od raskrsnice prema Železniku ka Obrenovcu. Zato su se na ovom delu puta stvorile duge kolone vozila, a linije javnog prevoza bile su preusmerene na Stari obrenovački put.


ŠESTOGODIŠNjAK ISTRČAO NA DRUM

JOŠ jedna saobraćajna nezgoda dogodila se na Lazarevačkom drumu u Beogradu, danas oko 7.30 kada je povređen dečak starosti šest godina. Prema nezvaničnim informacijama, majka je dvoje dece smeštala u auto, kad joj se u jednom trenutku mališan oteo i izleteo na put gde ga je udario auto. Vozač je dete ugledao na vreme i počeo da koči, tako da je mališan prošao sa lakšim povredama.