Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu su uhapsili S.J. (1966) iz okoline Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađena je improvizovana laboratorija za veštački uzgoj marihuane i osušena marihuana bruto težine 390 grama, 5 biljaka marihuane visine između 1m -1,20m, 15 manjih biljaka visine 10 do 20 cm i 8 malih tek proniklih biljaka visine do 5cm, sve u saksijama.

Takođe, pronađena je lampa za grejanje snage 400 vati i transformator sa pripadajućim kablovima, saopštila je Policijska uprava Kruševac.

Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu odrećeno zadržavanje do 48 sati i u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu, dodaje se u saopštenju.

Pročitajte još: Žandarm uhapšen zbog droge, u torbici imao 5.000 evra!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevo uhapsili su i zadržali M.N. (1995), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana koje imenovani koristi, pronađeno je i oduzeto 84 ljubičastih tableta nalik na opojnu drogu ekstazi, 82,58 grama zelene biljne mase nalik na opojnu drogu marihuanu i digitalna vagica, saopštila je Policijska uprava Pančevo.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem tužilaštvu u Pančevu.

Pročitajte još: HAPŠENjE U POŽAREVCU: Krio drogu u stanu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su S. S. (1988) i R. J. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni se sumnjiče da su prodavali uživaocima opojnu drogu marihuanu, kao i stimulativnu drogu amfetamin i ekstazi.

Pročitajte još: DROGA NA NEOBIČNOM MESTU: Turci hteli da prenesu marihuanu sakrivenu u četki za kosu

Policija u Sremskoj Mitrovici, zaplenila je 205,4 grama opojne droge amfetamin i uhapsila S. G. (40) i B. M. (32) iz tog grada.

Amfetamin je pronađen prilikom kontrole „folksvagena", u kojem su se nalazili osumnjičeni.

Njima se n a teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Po nalogu tužioca, S. G. i B. M. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, navodi se u saopštenju policije.

Pročitajte još: Sremska Mitrovica:Zaplenjena droga, uhapšeno troje


Policijska uprava u Jagodini, saopštila je večeras, da je uhapšen P.V (31) iz Jagodine, u čijem je stanu policija pronašla drugu i dva revolvera.


P.V je, uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini", stoji u saopštenju.


"Prilikom pretresa stana i drugih prostorija, koje osumnjičeni koristi, policija je pronašla 101 tabletu nalik na ekstazi, 18,78 grama materije nalik na amfetamin, 176,80 grama materije nalik na marihuanu i dva revolvera nepoznate marke", navodi se u saopštenju.


Pročitajte još: Otkrivena marihuana u kućama