I DALjE traje potraga za Aleksandrom Božić (20) koja je nestala oko dva sata u noći između petka i subote. Ronioci Žandarmerije u subotu i juče po podne sve do večernjih sati su pretraživali Dunav tragajući za devojkom za koju su iste večeri očevici javili policiji da je skočila u Dunav sa Mosta slobode.

NESTALA DEVOJKA U NOVOM SADU: Poslednji put viđena u Lazinom salašu

Da li je reč o dve ili pak o jednoj te istoj devojci, do zaključenja ovog broja našeg lista nije bilo razjašnjeno. Kako saznajemo,policija je do juče po podne dobila samo jednu prijavu porodice o nestanku devojke i ona se odnosi na Aleksandru Božić.

Prema informacijama "Novosti", umnogome se ova dva slučaja poklapaju: četrdesetak minuta posle Aleksandrinog nestanka, u subotu, građani su javili policiji da je devojka svetle kose koju je taksi dovezao na Most slobode preskočila ogradu i bacila se u reku. Imala je, kako su opisali svedoci, a docnije i taksista, na sebi belu majicu kratkih rukava, sivi duks oko struka i šorts bele boje.

Ovakav opis se najvećim delom podudara sa Aleksandrinim opisom koji su policiji i medijima dali njen otac i brat. Razlika je u tome što porodica tvrdi da je Aleksandra nosila "mačkasti" oblik naočara za vid, imala je belu majicu sa crnim printom sa prednje strane i natpisom "OH", ali ne i šorts, kako su javili očevici, nego - plave farmerke.


Foto: S.Bajić

Aleksandrin brat Luka koji je policiji i društvenim mrežama objavio nestanak sestre, sa kojom je u subotu bio zajedno u gradu u pomenutom restoranu do dva časa iza ponoći, a potom joj se izgubio svaki trag, nema više snage da izusti ni reč.

Zvao je proteklih sati sve Aleksandrine prijatelje i poznanike, a najčešće sestrina dva broja mobilnog telefona. Sve vreme su nedostupni.Foto: S.Bajić

PORODICA

PREMA informacijama koje je objavila njena porodica, Aleksandra Božić je visoka 169 centimetara, teška oko 64 kilograma ima svetlosmeđu kosu i plave oči.Foto: S.Bajić