SEDMOMESEČNA beba teško je povređena u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak popodne, na magistralnom putu Preljina - Kraljevo, u mestu Mojsinje, kod Čačka. U udesu su povređene još četiri osobe, a svi su se nalazili u automobilu „reno klio“, čačanskih registarskih oznaka, kojim je upravljala M. M. (19) iz Mrčajevaca.

Posle udesa, svi povređeni su prebačeni u čačansku bolnicu, ali zbog teških povreda opasnih po život beba, koja je prilikom prevrtanja ispala iz automobila, hitno je prevezena u Zdravstveni centar u Kragujevcu. Vozač auta M. M. zadržana je na hirurgiji čačanske bolnice, jer ima potres mozga i naprsnuće desne nadlaktice, T. M. (27) iz Bečnja zadobila je frakturu kičmenog pršljena i desne podlaktice, i smeštena je na odeljenje ortopedije, dok je S. M. (20) iz Mrčajevaca prošla sa prelomom desne ključne kosti, a dvogodišnja devojčica J. M., na sreću, zadobila je lakše povrede, odnosno ogrebotine po glavi.

Do nezgode je došlo kada je vozač „reno klija“ započela preticanje kolone automobila, ali se naglo vratila u desnu kolovoznu traku kako bi izbegla sudar sa vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smera. Tom prilikom izgubila je kontrolu nad vozilom koje je skrenulo sa kolovoza i prevrnulo se.