TAKSISTA Goran Bagaš (33) nokautirao je u sredu na ulici srpsku fudbalsku legendu Dragoslava Šekularca (71)! Šekiju je od udarca pukla arkada, imao je veliki crni podliv ispod desnog oka, a niz lice mu se slivala krv. Iako nije hteo da ide u bolnicu, Hitna pomoć ga je na kraju odvezla u Urgentni centar.
Ovoj tuči oko 10.20 pre podne u Nušićevoj ulici prethodilo je čukanje automobila koje su vozili Bagaš i Šekularac. Taksista je “škodom oktavijom” udario u suvozačeva vrata Šekularčeve crvene “zastave”.
Po rečima očevidaca, obojica su izašla iz vozila i počela da se svađaju na ulici. Unosili su se jedan drugom u lice, sočno psovali i vikali - “kako to voziš!”.
- Taksista je govorio da će pozvati policiju, a Šekularac mu je rekao da to ne čini i vratio se u svoj automobil - priča Milica, koja je prisustvovala incidentu. - Kada je video da Bagaš, ipak, razgovara telefonom i zapisuje mu tablice, izašao je i vikao na njega, izvukao mu prednju registarsku tablicu sa “oktavije” i bacio je.
Onda je korpulentni Bagaš zgrabio Šekularca za vrat i bacio ga na pločnik. Kada je fudbalska legenda ustao udario ga je u glavu, pa je Šekularac odleteo dva metra i pao na izlog restorana brze hrane.
Tada je iz restorana istrčao pevač Vuk Rosandić vičući “Znaš li koga si udario!” - Prebiće te navijači Zvezde - urlao je Rosandić.
- Kako te nije sramota! Čovek ima sedamdeset godina, na njemu si našao da se junačiš i da ga bacaš na izlog.
Uskoro je stigla i policija. U Nušićevoj se okupilo oko stotinu ljudi. Jedni su vikali na taksistu, drugi su tvrdili da je sve započeo Šekularac.
Na kraju su se ta dva tabora posmatrača međusobno posvađala. Čak su i dve žene sa trećeg i četvrtog sprata okolnih stambenih zgrada dovikivale - “taksista ga je pretukao, sve smo videle, sramota”.
Šekularac je sve to vreme sedeo u “zastavi”, telefonirao, brisao krv sa lica i molio da ga ne slikaju.
NIJE GA PREPOZNAO
GORANA Bagaša je jedno vreme tokom uviđaja policija sklonila u svoj automobil, kako ga u toj gužvi neko ne bi napao i time napravio još veću tuču. Bagaš je rekao da nije prepoznao Šekularca i da mu je žao što ga je udario.

TUŽBA
POSLE napada na Dragoslava Šekularca u Nušićevu je došao i njegov sin Marko, inače vlasnik “zastave”. Sa prijateljima je nagovorio oca da ipak ode u Urgentni centar na pregled. Najavio je tužbu protiv Gorana Bagaša.