U PUCNjAVI koja se dogodila u subotu u zoru, oko 5.15 ispred splava "Kućica", kod Beogradskog sajma, ranjena su tri muškarca. Nepoznati napadač, za kojim je policija tragala do zaključenja ovog broja, ispalio je nekoliko hitaca u ruke i noge taksiste Marka M. (32), konobara Zorana Lj. (38) i radnika obezbeđenja Nemanju I. (27).

Povređeni su ambulantnim kolima prevezeni u Urgentni centar na dalje lečenje.

Prema nezvaničnim informacijama, zasad neidentifikovani muškarac, koji je u toku noći bio gost na splavu, potegao je pištolj kada ga obezbeđenje nije pustilo u pomenuti lokal, jer je, navodno, bio u vidno alkoholisanom stanju.

- Radnici obezbeđenja nisu pustili tog muškarca da se vrati na splav, jer je vikao i videlo se da je mnogo popio - kaže naš izvor. - Nekoliko puta je ulazio i izlazio iz ugostiteljskog objekta. Kada su mu čuvari rekli da se ne vraća, on je pobesneo. Galamio je i otišao negde, ali se posle pola sata vratio sa još jednim momkom. Tada je ponovo počeo da preti, te je izvadio pištolj i upucao taksistu, čuvara i konobara koji je u tom trenutku bio na pauzi. Ispalio je skoro ceo šaržer i pobegao, a ranjeni su ostali da leže ispred ulaza na splav. Sve se dogodilo u zoru, kada gosti odlaze sa splava. Prava je sreća da metak nije pogodio još nekog, jer je u tom momentu grupa devojaka bila na keju i čekala taksi.

PROČITAJTE JOŠ - MAJKA TRANSVESTITA OPTUŽENOG ZA UBISTVO: Moj sin je zbog krivice stavio kese u usta i pokušao da se ubije

Policija je odmah blokirala ceo kej kod Beogradskog sajma i obavila uviđaj. U toku dana intenzvino su tragali za počiniocem. Na mestu vatrenog obračuna, na šetalištu pored Save, naši reporteri su zatekli krvav kaiš i maramice.


Foto K. Mihajlović


STALNI GOST

NAVODNO, napadač je inače stalni gost ovog ugostiteljskog objekta na reci, zbog čega je bio revoltiran kada su mu čuvari rekli da se više ne vraća, jer pijan ne može da uđe na splav, zbog čega je rešio da se obračuna sa njima.