SOMBORSKA policija danas je uhapsila M. V. (46) iz okoline Apatina, osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nezgode u kojoj je poginuo Gojko Grozdanić (20) iz Prigrevice, nadomak Apatina. M. V. se sumnjiči se da je u nedelju na raskrsnici puteva Sombor - Stapar - Prigrevica, oko 3.30, upravljajući taksi vozilom marke "opel", udario ovog mladića, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Taksista je, kako se sumnja, pobegao sa mesta nesreće, a policiji je, navodno, pod pritiskom mušterija koje je vodio prijavio da je našao beživotno telo mladića.


PROČITAJTE JOŠ:
Da nam je da saznamo kako naš Gojko poginu

M. V. će uz krivičnu prijavu za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti priveden tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru.

Kako smo nezvanično saznali, taksista je, navodno, Gojka automobilom udario iz pravca Apatina, dok se nesrećni mladić kretao iz suprotnog pravca. On je išao iz Stapara prema kući u Prigrevicu, jer navodno nije imao novca da plati taksi i vrati se kući. Devojke koje je taksista vraćao u Apatin, primetivši da se nešto čudno nalazi na putu, zamolile su ga da zaustavi auto i da vide o čemu je reč. Međutim, on im je navodno rekao da je to neki - džak. Devojke su bile uporne, pa su pozvali policiju, saznajemo iz naših izvora.

Vozači koji su tog maglovitog dana prolazili od Sombora, Stapara prema Prigrevici i Apatinu pričaju da su prolazili pored mladića koji je rukom i jaknom mahao, verovatno da ga povezu, ali nisu obraćali pažnju - i prošli su pored Gojka.

Nesrećni mladić je u subotu na nedelju bio na zabavi sa prijateljima u Staparu, a njegovo beživotno telo je pronađeno pored puta Sombor - Stapar, kod skretanja za Prigrevicu, nadomak Apatina. Ležao je u lokvi krvi sa povredama glave.


PROČITAJTE JOŠ:
HOROR KOD APATINA: Mladić (22) pronađen u lokvi krvi sa povredama glave

SAHRANjEN NA MESNOM GROBLjU

GOJKO Grozdanić je sahranjen u sredu na Gradskom groblju u Apatinu. Na večni počinak ispratile su ga rodbina, prijatelji i komšije.