PARAĆINSKA policija je u četvrtak veče, nakon kraće potrage, uhapsila Sašu Petrovića (36), iz Mirilovca, kod Paraćina. U Osnovnom tužilaštvu danas mu je određen pritvor za tri krivična dela nasilja u porodici jer je toliko oštećenih, rekli su nam u Tužilaštvu.

Petrović se tereti da je 6. novembra u porodičnoj kući tukao svoju suprugu i dvojicu sinova od devet i sedam godina. Sinovi su uspeli da pobegnu i sakriju se kod babe, koja je policiji i prijavila nasilje, a kad su pripadnici MUP došli po prijavi, Petrović je pobegao i pritom poveo sa sobom treće, najmlađe dete - trogodišnju ćerku.

- Osumnjičeni je nakon dva dana pronađen i uhapšen u okolini Despotovca, a devojčica je vraćena majci. Supruga je zadobila teške telesne povrede, polomljen joj je nos, dok sinovi imaju lake telesne povrede nanete kaišem kojim ih je otac tukao - kaže naš sagovornik.


PROČITAJTE JOŠ:
Muškarac pretukao ćerku i ženu na Novom Beogradu, a posle skočio sa petog sprata (FOTO - VIDEO)

U Centru za socijalni rad u Paraćinu navode da su majka i troje dece izmešteni iz porodične kuće i zbrinuti kod rođaka, van opštine Paraćin. Prema njihovoj evidenciji, do sada nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici.