Na ocenu Borisa Tadića da je današnja vežba Vojske Srbije "pokazivanje mišića" i hvaljenje "nepostojećim" rezultatima, reagovao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, porukom da je Srbija danas ponosna na svoju vojsku i njenu snagu.


"Boris Tadić će ostati zapamćen kao ministar odbrane i vrhovni komdant koji je rekao ''šta će nam vojska''. Zato i ne čudi njegov izliv besa kada je video obnovljenu vojsku koju nije uspeo da uništi", izjavio je ministar Vulin.


On je, u reagovanju na tvit Tadića, bivšeg predsednika Srbije, povodom vojne vežbe "Vek pobednika", istakao da je Srbija danas bila ponosna na svoju vojsku, na njenu snagu i obuku.


PROČITAJTE I: Vučić: Vojska će biti sve snažnija i opremljenija; Odbijen zahtev Prištine da preuzme od Srbije elektromrežu


"Srbija se danas radovala slobodi koju joj njena vojska čuva. Poslušnik ambasadora, Boris Tadić nije mogao da deli ni radost ni ponos Srbije", dodao je Vulin.


Tadić je u svom tvitu naveo: "Vučić kaže da je naša vojska najjača u regionu i da samo Rumunija i Grčka imaju veću vojsku. Pa skoro svi ostali su u NATO. Ko je ovde lud?"