Vukašin Marković, poznatiji po ulozi Bebana u seriji "Porodično blago", oprostio se na Instagramu od svog kolege Nebojše Glogovca.

"Bio si jedan od heroja moje rane mladosti. Prodavao sam tvoje fore iz filmova, pitao se kako si tako hladan kao špricer, a opet svima potreban. Onda sam te sreo i upoznao, i imao čast da provedem 4 godine života sa tobom. Učio sam od tebe, prvi put uživo video kako neko tako je*eno kul moze da puši pljugu, i da je lep sa sivim zubima, čuo ludački smeh i sreću cele ekipe kada kažeš 3 reci, a ti se ni ne nasmeješ. I mlađe i starije kolege su bile lude da budu kao ti", napisao je Marković.

VELIKA LjUBAV: Poslednje zajedničke fotografije Glogovca i njegove supruge

"Sad u trideset i drugoj imam neku ideju kako i zašto si bio tako kul. Zato sto si se palio na suštinu, i pri tolikoj privrženosti istoj, nedrio je od fore, do replike. Diskretni heroj, mrzovoljnog izraza lica. Moj stariji brat i učitelj zauvek. Umro si isti dan kad i moj otac. Sedim na Kalemegdanu, i plačem i smejem se u isto vreme. Sećam te se koliko si bio veliki i divan. Hvala ti na svemu, moj Glogi. Bio si svojevrstan kompas ukusa, mere i istinske ljudske veličine", zaključio je.

ODLAZAK NEBOJŠE GLOGOVCA: Dan kada je Dorćol utihnuo, ruža na motoru omiljenog komšije (FOTO)

Nebojša Glogovac je u seriji glumio lik Bebanovog starijeg brata Zlatka.

Hvala ti na svemu.

Objava koju deli Vukašin Marković (@vukasin_iriefm) dana