BILO JE OZBILJNO, TO JE BORBA KOJA TRAJE 24 SATA: Čedomir Jovanović prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice

Novosti online

24. 01. 2021. u 21:32

Bilo je ozbiljno. Upala abdomena celog, upala pluća, kičma, dijafragma..., rekao je o svom zdravstevnom stanju u prvom javnom pojavljivanju posle hospitalizacije lider LDP-a Čeda Jovanović.

БИЛО ЈЕ ОЗБИЉНО, ТО ЈЕ БОРБА КОЈА ТРАЈЕ 24 САТА: Чедомир Јовановић први пут у јавности након изласка из болнице

Foto: Printskrin

On je gostujući u emisiji "Hit Tvit" na televiziji "Pink" ispričao da je u bolnici završio po drugi put nakon što je u junu mesecu preležao teži oblik korona virusa i da je ta infekcija na njegov organizam ostavila ozbiljne posledice.

- Bio sam veoma disciplinovan, nisam izvrtao ruglu. To je moja obaveza prema tim divnim ljudima kojima dugijem svoj život sa Bežanijske kose. To je borba koja traje 24 sata i oni su dali sve od sebe. Ne zato što sam to, oni su takvi prema svima - ispričao je Jovanović.

Na ovo se nadovezao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji takođe gostuje u istoj emisiji. On je rekao da ljudi treba da vidi na Jovanovićevom primeru kakve posledice na zdravlje može imati kovid-19.

- Za sve one koji ne veruju imaju i primer čoveka ispred sebe i kako to sve može da se iskomplikuje. Nije samo preležati koronu već to sve može otiću u raznim pravcima - rekao je Lončar.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili