Da od najmlađih možemo da naučimo mnogo toga pokazali su nam učenici drugog razreda Osnovne škole „Janko Veselinović“ na Voždovcu, koji su zajedno s učiteljicama i direktorom organizovali humanitarni Uskršnji bazar.

Pročitajte još:
Drugari nisu zaboravili Milu

Svoje kreativne radove na temu ovog verskog praznika izložili su u holu škole, a sav prihod od prodaje istih namenjen je učenici kojoj je nedavno izgorela kuća.

Direktor škole Dragan Stanković ponosan je što su se i drugi razredi uključili u ovu humanitarnu i prazničnu akciju.

- Kod nas su ovakve manifestacije tradicija i za Uskrs i za Božić, s tim što je akcija ovoga puta još i humanitarna. Raduje me što se čak i bivši učenici škole javljaju da pomognu, a u akciju su se na razne načine uključili i roditelji. Dosad je prikupljeno oko 200.000 dinara - istakao je direktor škole Dragan Stanković.Pročitajte još:
Drugarima podigli dom iz pepela


Jedan od inicijatora ove humanitarne akcije je učiteljica II/3 razreda Ankica Nikolić.

- Iza mene je čitav tim, zato sve ovo ovako lepo i izgleda. Projekat ima višestruku namenu, pre svega da podignemo svest o tome da možemo mnogo toga svojim rukama da uradimo. Ponosna sam na đake, roditelje, bake, deke i sve zaposlene u školi koji su doprineli da ova akcija uspe - istakla je Ankica Nikolić.