DUŠKOVA VOJSKA RUŠI "KRALJA"? Nepravda protiv Barselone je ojačala ekipu

M.M.

10. 01. 2023. u 16:44 >> 16:45

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u 18. kolu Evrolige ugostiti Real Madrid. Utakmica će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 19 časova.

ДУШКОВА ВОЈСКА РУШИ КРАЉА? Неправда против Барселоне је ојачала екипу

FOTO: Evroliga

Crveno-beli su neverovatni. U prošlom kolu su savladali Valensiju na gostujućem terenu rezultatom 75-77 i tako stigli do svoje devete pobede u takmičenju.

U duelu protiv španskog predstavnika Duško Ivanović nije mogao da računa na dva Argentinca. Luka Vildoza je meč morao da propusti zbog povrede, dok Fakundo Kampaco još uvek nije dobio dozvolu od strane Evrolige.

Filip Petrušev i Nemanja Nedović su bili ti koji su preuzeli odgovornost, prikazali su briljantnu košarku i kombinovano su ubacili 44 poena.

Nakon velikog trijumfa savladana je ekipa MZT-a. Momci iz Skoplja nisu uspeli da pruže jači otpor aktuelnom šampionu regionalnog prvenstva.

Kampaco je prikazao fantastičnu partiju i pokazao navijačima šta mogu očekivati od njega u nastavku sezone. Utakmicu je završio sa 23 poena, 9 asistencija i 7 skokova. 

Danas na megdan dolazi Real Madrid, tim koji godinama predstavlja strah i trepet na Starom kontinentu.

"Kraljevi" trenutno imaju 11 pobeda i 6 poraza. Isti skor imaju još Olimpijakos, Baskonija, Barselona i Monako.

Izabranici Čusa Matea su u prošlom kolu savladali Makabi rezultatom 98-65. Piter Kornelije i Džanan Musa su bili najefikasniji pojedinci, ubacili su po 18 koševa. Odmah iza njih bio je Geršon Jabusele koji brojao do 16, dok se Fabijen Kozer zaustavio na 11.

Crveno-beli su doživeli veliku nepravdu u utakmici sa Barselonom, međutim, ispostavilo se da ih je taj poraz samo ojačao.

Verujemo da će večeras navijači imati razloga za slavlje.

NAŠ TIP: Pobednik 1 (kvota 2,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna