CRVENA ZVEZDA BEZ ARGENTINACA! Duško Ivanović traži rešenje

M.M.

06. 01. 2023. u 13:43 >> 13:43

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u 17. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja gostovati Valensiji. Utakmica će se igrati u dvorani "Fuente San Luis" sa početkom u 20.30.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА БЕЗ АРГЕНТИНАЦА! Душко Ивановић тражи решење

FOTO: M. Vukadinović

Fakundu Kampacu još uvek nije dozvoljeno da zaigra na evrosceni i to je ono što je izazvalo bes kod navijača crveno-belih.

Dobro je poznato da je Luka Vildoza povređen i da će još nekoliko nedelja biti van sastava. Nikola Ivanović se još uvek oporavlja, dok ni Hasan Martin još uvek nije spreman.

Izabranici Duška Ivanovića trenutno zauzimaju desetu poziciju na tabeli sa skorom od osam pobeda i isto toliko poraza. Prošle nedelje su na svom terenu poraženi od Barselone rezultatom 94-99, međutim, trojka Nikole Mirotića kojom je utakmicu uveo u produžetak je, ispostavilo se, neregularna. 

Prava je šteta što srpski predstavnik iz tog duela nije izašao kao pobednik jer su momci u crveno-belim dresovima prikazali sjajnu košarku.

Povreda Vildoze na početku meča nije poljuljala njegove saigrače. Nemanja Nedović i Filip Petrušev su bili ti koji su preuzeli odgovornost, kombinovano su ubacili 48 poena.

Nakon utakmice sa Kataloncima savladan je Split na gostujućem parketu.

Danas na megdan stiže ekipa koja ima skor 7-9. Puleni Aleksa Mumbrua su u prethodnom kolu doživeli poraz u Milanu od "manekena".

Kris Džons je prvi strelac tima sa 14,4 poena u proseku, dok je iza njega Bojan Dubljević sa 13,7.

Crnogorski internacionalac je u sjajnoj formi i protivničke odbrane imaju velikih problema da ga zaustave.

Ovi rivali su se prošle godine sastali dva puta i obe ekipe su trijumfovale na svom parketu.

Očekuje nas interesantna utakmica, biće teško bez dvojice Argentinaca, međutim, verujemo da će Duško naći rešenje i da njegov tim neće izgubiti sa razlikom većom od zadate granice a za one nešto hrabrije predlažemo da probaju sa pobedom srpskog šampiona.

NAŠ TIP: H2 -6,5  (kvota 1,78)

TIP ZA HRABRIJE: 2 (kvota 2,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024