NIŠTA OD SPEKTAKLA! Publika u Rijadu mora da čeka debi Kristijana Ronalda?

V.D.

05. 01. 2023. u 11:04

DANAS od 16 časova sastaju se Al Nasr i Al Taija

НИШТА ОД СПЕКТАКЛА! Публика у Ријаду мора да чека деби Кристијана Роналда?

Tanjug/AP

Lider prvenstva Saudijske Arabije je bio prethodnih nedelja u žiži svetske javnosti zbog dolaska jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda. 

Portugalac je pojačao devetostrukog šampiona najveće zemlje na Arabijskom poluostrvu i primaće neverovatnih 200 miliona evra po sezoni, što je najveća plata u istoriji fudbala.

Al Nasr koji nakon 11 odigranih kola drži prvu poziciju na tabeli sa 26 osvojenih bodova danas će dočekati sedmoplasiranu Al Taiju koja je do sada osvojila 18 bodova.

Domaću ekipu krasi i najbolji napad jer su postigli 25 golova, a verujemo da će dolaskom Portugalca biti još ubojitiji i da će se okititi desetom titulom prvaka.

Međutim, kako su ostrvski mediji javili prethodnih dana, Kristijano Ronaldo neće moći da debituje zbog kazne koju vuče iz Premijer lige, tako da će navijači na prvi meč velike zvezde u žuto-plavom dresu morati da sačekaju do 21. januara kada će igrati protiv Al Itifaka.

Na Tviteru su se u prethodnih nekoliko sati pojavile informacije da će Ronaldo ipak igrati, ali što se tiče naše prognoze tu se neće promeniti ništa jer verujemo da će domaći predvođeni sjajnim Brazilcem Taliskom upisati nove bodove.

Tradicija je u potpunosti na strani tima iz Rijada. Prethodni okršaj ova dva tima završen je rezultatom 4:1 u korist lidera prvenstva.

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)