SRPSKI TRIO GOSTUJE U SALERNU: Torino je neporažen u prethodna tri susreta

V.M.

08. 01. 2023. u 08:35

SALERNITANA je vezala tri uzastopna poraza i traži prekid crne serije pred svojim navijačima.

СРПСКИ ТРИО ГОСТУЈЕ У САЛЕРНУ: Торино је непоражен у претходна три сусрета

Foto: Profimedia

U povratku Serije A pre par dana domaćin je izgubio od Milana sa 1:2, rezultat je mogao biti ubedljiviji ali Giljermo Očoa je sjajno branio na svom debiju za novi klub. Torino je u zanimljivoj utakmici odigrao nerešeno sa Veronom, 1:1 i nastavio je svoje dobre igre koje je pružao pre pauze za Svetsko prvenstvo.

Salernitana je trenutno 14. na tabeli sa 17 osvojenih bodova. Nakon što se prošle godine grčevito borila za opstanak, ekipa se poboljšala preko leta i sada pruža sasvim solidne partije. Domaćin se nalazi u lošem ritmu jer je izgubio tri uzastopne utakmice i nada se da pred svojim navijačima može da dođe do bodova. Ekipu sa klupe predvodi Davide Nikola koji je, nakon što je uspeo da održi ekipu u eliti, dobio dvogodišnji ugovor.

Torino pruža veoma dobre partije ove sezone i zauzima deveto mesto sa 22 poena. Neporažen je u prethodna tri kola i u dobrom ritmu ulazi u ovu utakmicu. Izabranici Ivana Jurića su u prošlom kolu gubili od Verone ali su sjajnim golom Mirančuka došli do boda.

U redovima ''bikova'' se nalazi veliki broj igrača sa ovih prostora. Tu su naši reprezentativci Saša Lukić, Nemanja Radonjić i Vannja Milinković-Savić. Uz njih je tu i ponajbolji igrač ekipe, hrvatski napadač, Nikola Vlašić, dok sa klupe to sve predvodi već napomenuti Ivan Jurić. Torino igra promenljivo na gostovanjima ove sezone, na osam utakmica van svog stadiona osvojio je deset bodova.

Što se tiče međusobnih susreta u prošlogodišnjem dvomeču, Torino je slavio u oba duela, a pre toga su igrali davne sezone 2009/2010. u Seriji B kada su oba tima trijumfovala.

Domaćin ima izvesnih problema sa povredama i na ovom meču će biti bez Mađorea, Kulibalija, Mazokija i Sepea, dok je pod upitnikom i nastup Gjombera.

Jurić ne može da računa na usluge Ola Ine, Ilkana i Pjetra Pelegrija.

Oba tima će biti motivisana, Salernitana da prekine svoju lošu seriju, a Torino da nastavi sa dobrim rezultatima. Očekujemo ujednačenu utakmicu i mislimo da će oba tima imati prilike da postignu golove.

NAŠ TIP: D1+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a