VIŠE PARAĆINSKIH SELA OD PONEDELJKA BEZ STRUJE: Zbog radova, Elektrodistribucija najavila planska isključenja

Зорана Рашић
Zorana Rašić

11. 04. 2021. u 10:42

I DALjEtraju radovi na elektroenergetskim objektima u opštini Paraćin, zbog čega će i tokom naredne sedmice u mnogim delovima paraćinske opštine dolaziti do planskih isključenja.

ВИШЕ ПАРАЋИНСКИХ СЕЛА ОД ПОНЕДЕЉКА БЕЗ СТРУЈЕ: Због радова, Електродистрибуција најавила планска искључења

FOTO: Z. Rašić

Kako su najavili iz Elektrodistribucije, u ponedeljak će od 10 do 11,30 sati bez struje biti potrošači u Gornjoj Mutnici, a u utorak, 13. aprila, potrošači u Izvoru od 10 do 14 sati, dok će kratkotrajno bez struje ostati i sela Buljane, Gornja Mutnica, Izvor, Grza, Lešje, Plana, Donja Mutnica i Klačevica. Struju, između ostalog, neće imati kamenolom u Plani, „Vodovod“ u Izvoru, kao i tamošnji manastir „Sveta Petka“ i manastir Pokrova presvete Bogorodice u Lešju, te Hotel „Koliba“ na Grzi, škole, ambulante i pošte...

U sredu, 13. aprila, zbog radova u samom Paraćinu, bez električne energije će kratkotrajno ostajati ulice Hajduk Stanka, Stojana Jovanovića, Ilije Barjaktarevića i deo Ulice Milana Rakića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina