U ĆUPRIJI NA KOVID ODELJENJIMA 43 PACIJENTA: Od 12 pregledanih, osmoro zadržano na lečenju

Зорана Рашић
Zorana Rašić

24. 01. 2021. u 19:03

PREMA poslednjem izveštaju bolničke kovid-ambulante grada na Moravi za 22. januar, tokom protekla 24 sata obavljeno je 20 pregleda.

У ЋУПРИЈИ НА КОВИД ОДЕЉЕЊИМА 43 ПАЦИЈЕНТА: Од 12 прегледаних, осморо задржано на лечењу

Foto: Z. Rašić

Osmoro pacijenata sa težom kliničkom slikom zadržano je na bolničkom lečenju, tako da se na kovid-odeljenjima u Ćupriji nalazi ukupno 43 obolela.

Koronavirus potvrđen je testiranjem kod 31 osobe, četvoro se nalazi na mehaničkoj ventilaciji. U tercijarne ustanove na dalje lečenje, kažu ovi podaci, u tom periodu zbog korone nije upućen niko.

U kovid-ambulanti Doma zdravlja smanjen je broj pacijenata koji se javljaju na pregled, 22. januara pregledano je 27 osoba. Pet pacijenata testirano je brzim antigenskim testovima, a kod troje nalaz je bio pozitivan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAKUPILI TRI TONE SMEĆA: Akcija „Čisto iz ljubavi“ Udruženja „Čepom do osmeha“, volontera i građana u Petrovaradinskoj industrijskoj zoni