POSTOJE IDEALNI USLOVI ZA SVE SPORTOVE: Svetisdlav Pešić Kari, na Božićnoj školi sportova za pirotske mališane

V. ĆIRIĆ

05. 01. 2023. u 18:09

U PIROTU je počela tradicionaona Božićna škola sportova za mališane koji su na raspustu. Školu , odnosno pojedine treninge posetio je Svetislav Pešić Kari, koji ove dane odmora provodi u zavičaju, u koji dolazi kad god može i ukaže se prilika.

ПОСТОЈЕ ИДЕАЛНИ УСЛОВИ ЗА СВЕ СПОРТОВЕ: Светисдлав Пешић Кари, на Божићној школи спортова за пиротске малишане

V.Ć.

Pirot ima fantastične uslove i bogatu sportsku infratstrukturu za bavljenje svim sportovima. Meni lično je najdraža košarka, ali su tu mnogobrojni tereni za sve sportove. Škola radi uz ogromnu pomoć lokalnih vlasti i jednistvena je ne samo u Srbiji nego i šire u regionu. Pozivam sve mališane da  se odluče za neki sport koji im odgovara i da dođu da se bave sportom-rekao je pored ostalog Pešić.

Školu tokom raspusta poseti, odnosno pohađa i preko 3.000 mališana i školaraca raznih uzrasta i potpuno je besplatna za sve.Organizator Božićne pkole je Sportski centar, a direktor te ustanove  Nenad Đorđević,kaže da je pre 17 godina, kada je škola počela tokom raspusta da radi ,imala svega 17 programa odnsoni disciplina, a ove zime je 64. Tada nisu postojali uslovi za mnoge sportske discipline, a sada se može trenirati svaki sport u dvorani ili na bazenu, pa i na skijalištima na Planinarskom domu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri