GORI INTERNET: "Marjan Vajda se vratio u stručni štab Novaka Đokovića?"

Novosti online

05. 01. 2023. u 09:46

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Adelejdu, pošto je pobedio 64. igrača sveta Francuza Kentena Alisa posle dva seta, 7:6, 7:6.

ГОРИ ИНТЕРНЕТ: Марјан Вајда се вратио у стручни штаб Новака Ђоковића?

Foto: Printskrin

Peti teniser sveta pobedio je posle nepuna dva sata igre. Međutim, u centru pažnje nije bio samo Đoković, pošto su svi pomislili da se jedan od omiljenih ljudi koji je bio u Novakovom timu vratio.

- Vratio se Vajda - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama, pošto je delovalo da je bivši trener Đokovića u njegovom boksu. 

Nažalost, u pitanju je bila samo optička varka, jer je u stvari to bio jedan od linijskih sudija koji podseća na Slovaka.

Novak Đoković će u narednom kolu Adelejda igrati protiv Kanađanina Denisa Šapovalova, koji je pobedio Romana Safijulina.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati