HOĆE LI LUIS ENRIKE PLATITI CEH NEUSPEHA FURIJE Španski mediji već pronašli novog selektora, ali i on je gubitnik ovog Mundijala

Novosti online

07. 12. 2022. u 11:31

NEUSPEH Španije na Mundijalu u Kataru, po svemu sudeći, koštaće posla selektora "crvene furije" Luisa Enrikea, a španski mediji već su mu pronašli zamenu.

ХОЋЕ ЛИ ЛУИС ЕНРИКЕ ПЛАТИТИ ЦЕХ НЕУСПЕХА ФУРИЈЕ Шпански медији већ пронашли новог селектора, али и он је губитник овог Мундијала

FOTO: AP/Tanjug

Španija je pre početka Mundijala bila jedan od potencijalnih favorita, ali je takmičenje u Kataru završila već u osmini finala, porazom od selekcije Maroka posle penala.

Španski mediji navode da su čelnici Fudbalskog saveza ove zemlje nezadovoljni igrama u Kataru. Španija je u grupnoj fazi pobedila Kostariku (7:0), odigrala 1:1 sa Nemačkom, a potom je poražena od Japana (1:2).

Enrike je Španiju preuzeo 2019. godine, a najbolji rezultat sa nacionalnim timom bilo mu je osvajanje drugog mesta u Ligi nacija prošle godine.

Kao novog selektora Španije mediji u ovoj zemlji vide Roberta Martineza, nekadašnjeg trenera Vigana, Svonsija i Evertona, koji je podneo ostavku na mesto selektora Belgije pošto crveni đavoli nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Mundijala.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)