BILA JE STIDLJIVI DEVOJČURAK, A DANAS JE PRAVA LEPOTICA: Evo kako izgleda Milijana iz „Đekne“ (FOTO)

Novosti online

10. 04. 2021. u 22:31

ČITAV Balkan pamti je po ulozi naivne Milijane iz serije “Đekna još nije umrla, a ka’ će, ne znamo”.

БИЛА ЈЕ СТИДЉИВИ ДЕВОЈЧУРАК, А ДАНАС ЈЕ ПРАВА ЛЕПОТИЦА: Ево како изгледа Милијана из „Ђекне“ (ФОТО)

Foto Printskrin

Tada je bila mlada, neiskusna i tek na drugoj godini Akademije, a danas u 54. mnogi kažu da je postala prava bomba!

Hrvatska glumica Arijana Čulina (54), glumačku karijeru je počela kada ju je poznati crnogorski reditelj Živko Nikolić pozvao da igra ulogu Milijane u legendarnoj seriji “Đekna još nije umrla, a ka’ će, ne znamo”.

Ona je tada, krajem osamdesetih bila na Akademiji u Beogradu, a ova uloga bila je toliko autentična da je se i 30 godina nakon emitovanja serije svi sa naših prostora sećaju.

Iako je igrala u brojnim hrvatskim humorističkim serijama, Čulina je tek nedavno debitovala na filmskom platnu. Naime, Arijana je, s ekipom filma “Ne gledaj mi u tanjir” gostovala na FEST-u, pre tri godine, na kom je dobila nagradu za najbolju žensku ulogu.

- Ovo je za mene jedan vrlo emotivan trenutak i sad znam kako se osećaju ovi na dodeli Oskara. Samo da mi ga ne uzmu sada - našalila se ona po preuzimanju nagrade i dodala da je nagradu posvetila profesoru Predragu Bajčetiću, u čijoj klasi je i diplomirala glumu.

Malo njih zna da je ova glumica, koja ima stalni angažman u splitskom pozorištu završila i muzičku školu, na odseku za solo pevanje. Publika u Srbiji je gledala i u seriji “Ruža vjetrova”.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

BOJANA JANKOVIĆ NIJE KRILA ISTINU: Evo u kakvom je odnosu preminula voditeljka bila sa bivšim suprugom Ognjenom (FOTO)