Oglas
· · Komentari: 0

TRAVOLTIN SIN (16) UMRO POSLE NAPADA Glumac mu uputio bolne reči: "Moj Džeti!" Tragedijama nije tu bio kraj - preminula i supruga (FOTO)

Džon Travolta je pre 15 godina izgubio sina, a nekoliko godina kasnije i suprugu

1713266108_Dzon-Travolta-sa-preminulim-sinom-i-suprugom-foto-Profimedia-Instagram-printscreen-johntravolta.jpg
Foto: Profimedia, Instagram printskrin/johntravolta
Oglas

Život Džona Travolte obeležen je borjnim tragedijama, prvo je izgubio prvu veliku ljubav, glumicu Dijanu Hajland, nakon toga doživeo je gubitak sina, a 13 godina od tragedije od koje se nikada nije opravio, preminula mu je i supruga Keli Preston.

Ipak, Džon je smogao snage i hrabro se bori sa teškom sudbinom, fukusiran na dvoje dece.

On je sada na društvenoj mreži Instagram podelio srceparajuću počast upućenu sinu Džetu koji bi danas napunipo 32 godine. Glumac je podelio retko viđenu porodičnu fotografiju na kojoj je nasmejan sa suprugom i sinom. 

- Srećan rođendan moj Džeti – ne prođe dan da nisi sa mnom! - napisao je u opisu Travolta.

Džet Travolta je 2009. godine preminuo u 16. godini. Tinejdžer je bio na odmoru sa porodicom na Bahamima, a preminuo je nakon napada. Džet je imao istoriju napada od druge godine i borio se sa Kavasakijevom bolešću.  Jedanaest godina nakon smrti sina, Džon je izgubio i voljenu suprugu Keli, koja je preminula u 57. godini nakon što se borima sa rakom dojke.

Glumac je od tada fokusiran na ćerku Elu (24) i sina Benjamin (13)

Govoreći za Eskuire 2021. godine Džon je objasnio da će njegov primarni fokus uvek biti njegova deca.

- Osiguraću budućnost svojoj deci, pomoći im u onome što žele da rade sa svojim životima. To je ono što sada radim sa Elom sa njenim filmovima i učeći je da radi u struci. Ben ima jedva deset godina. Želim da mu pomognem da evoluira jer ima ceo život pred sobom - govorio je Travolta tada.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas