"IMAŠ LI SLIKU NA KOJOJ TI SE VIDI TELO?": Mislio da piše devojčici, uhapšen osumnjičeni za pedofiliju

S. M.

17. 08. 2022. u 07:09

PRNjAVORČANIN M. K. uhapšen je zbog iskorištavanja dece za pornografiju. Pripadnici MUP RS su pretresli i prostorije koje on koristi.

ИМАШ ЛИ СЛИКУ НА КОЈОЈ ТИ СЕ ВИДИ ТЕЛО?: Мислио да пише девојчици, ухапшен осумњичени за педофилију

Foto AP

- Prilikom pretresa, izvršenog u okviru akcije "Sistem 2022", oduzeti su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog dela, saopšteno je iz MUP Republike Srpske.

Spekuliše se da su, tokom pretresa kuće, pronađeni i oduzeti dokazi, kao što su špijunske kamere. Nezvanično, članovi Fejsbuk grupe "Stop pedofiliji" uspeli su da otkriju ovog muškarca, koji je, misleći da se dopisuje sa dvanaestogodišnjom Lanom, putem aplikacije "mesindžer" tražio da mu šalje fotografije na kojima je obnažena.

"Imaš li jednu sliku gde ti se vidi telo", upitao je u poruci devojčicu, ne znajući da je Lana lažni profil koji koriste organizatori grupe "Stop pedofiliji".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)