OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO STARICE U APATINU: Otkriveno i odakle je znao žrtvu - jezivi detalji zločina

Novosti online

09. 03. 2023. u 11:32

POLICIJA je juče uhapsila P. B. (28) iz Apatina zbog sumnje da je u ponedeljak ujutro svirepo usmrtio Bosiljku Miljanović (83), u njenoj porodičnoj kući u ovom gradu na Dunavu.

ОВО ЈЕ ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО СТАРИЦЕ У АПАТИНУ: Откривено и одакле је знао жртву - језиви детаљи злочина

Foto: Fejsbuk/printskrin

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni živi nedaleko od dela grada u kom je živela i penzionerka i relativno dobro je poznavao prilike u toj porodici, jer je, navodno, bio školska generacija sa bakinom unukom Jelenom.

Kako saznajemo, kod osumnjičenog su navodno nađeni krvava dukserica i farmerke, ali i obuća u kojoj je bio tokom zločina. Nož kojim je žena usmrćena nađen je na mestu ubistva i na njemu su bile satanističke oznake, kakve, navodno, osumnjičeni ima istetovirane.

Nesrećna žena pronađena je mrtva u ponedeljak pre podne u svojoj kući. Zaklana je nožem, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

Bosiljka je živela sa unukom, koja je u to vreme bila na poslu.

- Zločin je otkrila komšinica sa kojom je baka Bosa svakog jutra pila kafu. Kada je videla da je nema, ona je otišla da vidi šta je sa njom i zatekla jeziv prizor - sve stvari ispremetane i bakino telo u krvi, prekriveno ćebadima - navodi sagovornik iz istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a