UZROK JEZIVE SMRTI JOŠ MISTERIJA: Poznato kada će Ivanu sahraniti u rodnom Lovćencu

E. H.

26. 12. 2022. u 20:45 >> 00:13

SMRT mlade studentkinje Ivane Krivokapić (26) iz Lovćenca, čije je beživotno telo pronađeno u iznajmljenom stanu na beogradskoj Zvezdari, i dalje je misterija.

УЗРОК ЈЕЗИВЕ СМРТИ ЈОШ МИСТЕРИЈА: Познато када ће Ивану сахранити у родном Ловћенцу

Foto: Fejsbuk

Dok se čekaju rezultati obdukcije, do medija su procurile informacije da je devojka, navodno, imala povrede po rukama, licu, temenu... Na vratu su uočeni podlivi. Ipak, kako je umrla još je nejasno.

Prema nezvaničnim informacijama, u stanu nije bilo tragova premetačine, a nagađa se da nedostaje ključ od ulaznih vrata koja su bila zaključana. Ivana je pronađena na krevetu, sa otkopčanim pantalonama, dok joj je majica bila podignuta preko grudi. Neke informacije govore i da su na komodi pronađena njena dva zlatna lančeta, koja je nosila oko vrata, kao i da su bila pokidana.

Policija je uzela njen mobilni telefon i kožni rokovnik, koji su pronađeni u stanu kako bi ih analizirali. U toku je veštačenje poruka i poziva kako bi se došlo do saznanja o njenim kontaktima u danima koji su prethodili smrti.

Prema nekim informacijama, studentkinja je bila nekoliko dana mrtva kada je pronađena. Porodica se uznemirila jer nisu uspevali da sa njom stupe u kontakt. Prvo je objavljeno da su njena braća provalila u stan i pronašla telo, ali se u međuvremenu saznalo da je policija ušla kroz prozor i zatekla jeziv prizor.

Foto: N.Bijelić

- Sa nekoliko objekata u okolini zgrade u Ulici Dušana Popovića skinuti su snimci sa kamera za video-nadzor, kako bi se otkrio bilo koji detalj koji bi mogao da rasvetli sudbinu mlade Ivane - navodi naš sagovornik blizak istrazi. - Višespratnica u kojoj je ona živela nema video-nadzor. Ipak, nadamo se da će postojeći snimci odgonetnuti i njeno kretanje u danima pre smrti.

Porodica mlade studentkinje, koja će danas u 15 časova biti sahranjena u Lovćencu, još je u šoku. Iako su rezultati obdukcije trebalo da budu poznati juče, više detalja će biti poznato danas. Tada će biti jasnije i kako je Ivana umrla, odnosno da li je smrt bila nasilna.

 

BIĆEŠ ZAUVEK U MOM SRCU

BROJNI prijatelji i poznanici su se na društvenim mrežama opraštali od Ivane. Izvesni mladić, koji je, sudeći po njihovim zajedničkim fotografijama, bio blizak sa preminulom, oprostio se od nje potresnim rečima:

- Anđele moj, ne mogu da verujem da se tebi ovo desilo. Bićeš zauvek u mom srcu. Neka ti je crna zemlja laka, dušo moja. Počivaj u miru Ivana. Svi smo mi Alahovi i njemu se vraćamo.

On je podelio i njihove zajedničke slike sa proslava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju