DETALJI UBISTVA U PARAĆINU: Osumnjičeni se sam predao policiji, ima prelome i hospitalizovan je

Зорана Рашић
Zorana Rašić

08. 01. 2023. u 18:49

PEDESETJEDNOGODIŠNjI Zoran D. iz Paraćina, koji se sumnjiči da je u tuči u tom gradu umrtio svog sugrađanina K. S, sam se javio paraćinskoj policiji.

ДЕТАЉИ УБИСТВА У ПАРАЋИНУ: Осумњичени се сам предао полицији, има преломе и хоспитализован је

Foto: UP CG

 Kako „Novosti“ saznaju od Nenada Necića, portparola Višeg tužilaštva u Jagodini, tokom fizičkog obračuna koji se dogodio rano jutros u  Paraćinu, K. S. (1985) je podlegao zadobijenim povredama i preminuo na mestu, dok  se drugi učesnik tuče, Z. D.  sam prijavio policijskoj stanici kad je video da K. S. ne daje znake života.

Fizički obračun koji se završio tragedijom se dogodio otprilike pet sati iza ponoći, u neposrednoj blizini Sportsko-rekreativnog centra „7. jul“.

Osumnjičeni za ubistvo Zoran D. je takođe u tuči zadobio teške povrede - preloma i on je trenutno hospitalizovan. Njemu kasnije predstoji saslušanje u nadležnom tužilaštvu za krivično delo koje je ovog momenta kvalifikovano kao ubistvo.

Sve detalje, kao i motive tuče, utvrdiće tužilačka istraga.

BONUS VIDEO - APLAUZ ZA MALE JUNAKE: Celo Štrpce aplaudiralo deci i mladićima koji su mučki napadnuti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)