Feljtoni

Povratak u – Moskvu

Na moje direktno pitanje potpredsednik Al Gor nije mogao da pruži garancije da udara neće biti, makar tokom mog boravka u Americi. Pozvao sam komandira aviona i rekao: Vraćamo se!

Zlato – peti put

Ispraćeni u Indijanapolis sa velikim nadama, plavi su više nego ispunili očekivanja. Peto svetsko zlato u riznici trofejne košarkaške selekcije Jugoslavije osvojeno na najuzbudljiviji način.

Moglo je bez rata

Da je tzv. OVK proglašena za terorističku organizaciju ne bi bilo ni rata, ni bombardovanja SRJ niti uvođenja međunarodnog protektorata. Albanske brigade nisu brojčano prelazile veličinu čete, ali cilj je bio stvoriti u javnosti utisak o masovnosti.

Krcun preti sudom

Jednog dana među zatvorenike obreo se Slobodan Penezić Krcun, šef Udbe, i gledajući fotografiju kralja Petra okačenu na zid reče: **E, neće se vala nikad vratiti u zemlju**.

Greška ili krađa

Da li je sve ono što se dešavalo porodici Manojlović zbir neverovatnih propusta lekara i administracije ili je u pitanju drastičan slučaj delovanja bebi-mafije?

Kosmet – carstvo droge

Na Kosovu i Metohiji je evidentirano osam kriminalnih grupa, ali i 31 **solista**. Na istom **zadatku** i Srbi i Šiptari. Većina srpskih kriminalaca iz ove pokrajine prebacila se na užu teritoriju Srbije i nastavila sa **poslom**.

Od otmica i iznuda do egzekucija

Šta sve sadrže stenogrami rada Anketnog odbora o ubistvu Pavla Bulatovića. Da li je Dobrosav Gavrić,pored Arkana, ubio još dvojicu oficira policije ? Poslednjih godina našu zemlju zapljusnuo talas otmica bogatih i njihovih najbližih.

Ljute bosanske rane

Autsajderi koji su virili kroz magično ogledalo bili su zaprepašćeni onim što su videli u bosanskom srcu. Kako je spasena šestogodišnja Fuada Sukić iz Srebrenice. Umesto što ga izbegavaju, Norvežani bi trebalo da se ponose ličnošću Oivinde Moldestada.

Zlo u selu Zlasu

Utvrđeno je da je u ovom mestu bio logor u kome je bilo više od 30 Srba i petnaestak OVK nelojalnih Albanaca, ali su zatočenici pre provere KFOR premešteni u drugo mučilište.

OVK u istoj uniformi

Umesto demilitarizacije OVK je legalizovana u obliku Kosovskog zaštitnog korpusa. Zašto je Kušner suspendovao jugoslovensko pravo i jugoslovensku valutu.

Prikaži 10 vesti Prikaži sve vesti

Da li se i kako sećate 29. novembra?