Feljtoni

Na nišanu Sadama

Vođa Iraka naručio moćne topove koji su mogli hemijskim i biološkim sredstvima da ugroze izraelske gradove, pa je Mosad krenuo u akciju da spreči narudžbenicu ubojitog arsenala.

Nastavak Velike lože

Velika loža ne može postojati ako nema regularno osnovane bar tri osnovne, podružne lože, koje, kao i velika loža, moraju poštovati zakoniti poredak u svojoj zemlji.

Gospodar munja i gromova

Taj dan nikada neću zaboraviti, pisao je veliki naučnik u svom dnevniku o eksperimentu u Kolorado Springsu 3. jula 1899. godine. O Tesli na Internetu postoji preko 70.000 sajtova.

Kule ispod grada

U vreme Drugog svetskog rata Nemci su na Čukarici napravili nekoliko podzemnih objekata. Strateška pozicija za kontrolu sa reke.

Povratak u – Moskvu

Na moje direktno pitanje potpredsednik Al Gor nije mogao da pruži garancije da udara neće biti, makar tokom mog boravka u Americi. Pozvao sam komandira aviona i rekao: Vraćamo se!

Zlato – peti put

Ispraćeni u Indijanapolis sa velikim nadama, plavi su više nego ispunili očekivanja. Peto svetsko zlato u riznici trofejne košarkaške selekcije Jugoslavije osvojeno na najuzbudljiviji način.

Moglo je bez rata

Da je tzv. OVK proglašena za terorističku organizaciju ne bi bilo ni rata, ni bombardovanja SRJ niti uvođenja međunarodnog protektorata. Albanske brigade nisu brojčano prelazile veličinu čete, ali cilj je bio stvoriti u javnosti utisak o masovnosti.

Krcun preti sudom

Jednog dana među zatvorenike obreo se Slobodan Penezić Krcun, šef Udbe, i gledajući fotografiju kralja Petra okačenu na zid reče: **E, neće se vala nikad vratiti u zemlju**.

Greška ili krađa

Da li je sve ono što se dešavalo porodici Manojlović zbir neverovatnih propusta lekara i administracije ili je u pitanju drastičan slučaj delovanja bebi-mafije?

Kosmet – carstvo droge

Na Kosovu i Metohiji je evidentirano osam kriminalnih grupa, ali i 31 **solista**. Na istom **zadatku** i Srbi i Šiptari. Većina srpskih kriminalaca iz ove pokrajine prebacila se na užu teritoriju Srbije i nastavila sa **poslom**.

Prikaži 10 vesti Prikaži sve vesti

Da li mislite da će produženje raspusta za nedelju dana usporiti epidemiju gripa?