Feljtoni

Današnji zidari

Aktuelni masoni u našoj zemlji i dalje su uticajni ljudi. Ni crnogorska strana nije "zapostavljena".

Družba sa Betom

Prema Beti Vukanović imam veliko poštovanje. Umela je da kaže istinu, čak i kada ona nije bila baš prijatna. Zora Petrović je obraćala pažnju na darovite učenike i posle škole.

Dosije "Merčep" čeka

Već sedam godina u fioci haškog tužilaštva čeka dosije koji ozbiljno optužuje Tomislava Merčepa. U Pakračkoj poljani identifikovano 176 srpskih žrtava. Ivica Račan žmurio pred zlodelima nad srpskim življem.

Moć novih bogataša

Milijarderi koji su se obogatili na državnoj imovini uvereni da im je zahvaljujući novcu sve dozvoljeno. Spektakularno hapšenje Mihaila Hodorkovskog.

O tužnoj pesmi

Frapantna srodnost stvorenog, sa Preverom. Duško je škola duha, rekao je Vib.

Poštovanje anonimnih

Dadilja i Vuja su u CZ dospeli kao nepoznati, a preko noći postali uvaženi među kriminalcima.

Mali pred Bogom

U hrišćanskom smislu čovek je mali pred Gospodom. Ni najprljaviji posao ne može čoveka da ponizi, ponižava ga samo greh.

Vešanje rodoljuba

Sebe ne smatram izdajnikom domovine. Vi ste izdajnici. Ne možete biti meni sudije, vi ubice... - rekao je Žilinski.

Moskva prašta zločin

Ako su Sovjeti oprostili zlodela Valdhajmu, koga je čak i firer odlikovao, to samo potvrđuje njegovu vezu sa tajnom službom SSSR. Hoće li naše vlasti, posle 16 godina, nastaviti istragu o ratnim zločinima čoveka koji je bio na čelu UN.

Bitka za saveznike

Sva nemačka dokumenta iz 1942. godine u Srbiji govore o merama i akcijama za uništenje četnika. NJih su videli kao glavnu i najorganizovaniju opasnost.

Prikaži 10 vesti Prikaži sve vesti

Da li mislite da crtani filmovi mogu da budu uzrok tragičnih nesreća u kojima deca, ugledajući se na izmišljene junake, dovode sebe u opasne situacije?