Feljton

OVK u istoj uniformi

Umesto demilitarizacije OVK je legalizovana u obliku Kosovskog zaštitnog korpusa. Zašto je Kušner suspendovao jugoslovensko pravo i jugoslovensku valutu.


LAŽI O KOSMETSKOM EGZODUSU Predhodni nastavci

1. Šarping video genocid

U svom ratnom dnevniku Rudolf Šarping kaže da NATO više ne želi da posmatra proterivanja i genocid. Teror OVK i dezinformacije u zapadnoj javnosti. Pripreme NATO za rat protiv Jugoslavije počele 1995. godine.

2. Vojska poštuje dogovor

VJ držala se dogovora, ali je OVK sistematski kršila sporazum, upozorio je general NATO Klaus Nauman. Prema podacima verifikatora OEBS, od 87 ubijenih albanskih civila 54 likvidacije idu na dušu OVK. Još decembra 1998...

3. Nije bilo masakra

Autopsijski izveštaji demantuju verziju NATO o masakru u Račku: nije bilo pogubljenja, nije bilo sakaćenja, nije bilo pucnjave iz neposredne blizine.

4. Okupacija po sporazumu

U Aneksu B sporazuma iz Rambujea predviđen okupatorski status za celu Jugoslaviju. Volfgang Petrič u ulozi patronata OVK. Skandal sa Medlin Olbrajt u Rambuje.

5. Šarping video užasa

U Šarpingovom ratnom dnevniku nalaze se izveštaji o užasima iz mesta na Kosovu koje OEBS ne pominje. Hjuman rajts voč nije potvrdio priče o navodnom masovnom silovanju .

6. Podvala Veslija Klarka

Pravdajući pilota koji je bombardovao voz u Grdelici, komandant NATO tri puta ubrzao snimak.

7. Tačiju mesto u Hagu

Kris Hedžis u

Svi feljtoni
Prikaži 10 vesti Prikaži sve vesti

Da li verujete da plastične mikročestice iz pet ambalaže unosite u organizam zajedno sa vodom ili nekim drugim napitkom?