NE DA SRBIMA MIRA NI UOČI BOŽIĆA: Skandalozna poruka raspopa Miraša Dedeića - Da li su naše kletve stigle okupatore i izdajnike?

V.K.

06. 01. 2023. u 20:01

- ČUVAJTE se Crnogorci srpskih fariseja koji kidišu na naš mir i sreću, na naše svetinje i imovinu i državu, na našu Crnogorsku pravoslavnu crkvu i nacionalno osećanje - rekao je Mihailo Miraša Dedeića, samozvani poglavar nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve.

НЕ ДА СРБИМА МИРА НИ УОЧИ БОЖИЋА: Скандалозна порука распопа Мираша Дедеића - Да ли су наше клетве стигле окупаторе и издајнике?

Foto: printskrin

On se uoči Božića zapitao:

- Da li su stigle kletve na naše domaće izdajnike i okupatore? Oni koji su to činjeli su još pred vratima pakla - poručio je.

On je rekao da "ne može biti napretka u državi Crnoj Gori “sve dok ne budu žigosani i kažnjeni crnogorski fariseji, kao što su to krivi pred Gospodom."

- Ne može biti napretka u državi Crnoj Gori, u kojoj se nalaze domaći izdajnici i spoljnji okupatori! Čuvajte se Crnogorci srpskih fariseja koji kidišu na naš mir i sreću, na naše svetinje i imovinu i državu, na našu Crnogorsku pravoslavnu crkvu i nacionalno osećanje - poručio je Mihailo.

BONUS VIDEO - U SUSRET BOŽIĆU: U Crnoj Gori pravoslavci slave Badnji dan i Badnje veče uz paljenje badnjaka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere