MUŽ I ŽENA KRILI MUNICIJU I KOKAIN: Policija posle pretresa u Budvi uhapsila bračni par

B. DABIĆ

06. 12. 2022. u 20:44

U AKCIJI budvanske policije i Posebne jedinice MUP-a danas su uhapšeni Dejan Došljak (46) i Marijana Došljak (31), žitelji ovog grada.

МУЖ И ЖЕНА КРИЛИ МУНИЦИЈУ И КОКАИН: Полиција после претреса у Будви ухапсила брачни пар

Foto: Uprava policije

Policija i specijalci su prethodno blokirali nekoliko zgrada i izvršili pretrese stanova. Pretresom stanova i vozila koja koriste Došljaci policija je pronašla i oduzela praškastu materiju za koju se sumnja da je kokain, tablete, 93 komada municije različite vrste i kalibra, gasni pištolj…

Službenici Odeljenja bezbednosti Budva su jutros u saradnji sa pripadnicima Posebne jedinice policije sproveli aktivnost usmerenu na suzbijanje ulične prodaje narkotika i pronalasku oružja u ilegalnom posedu, a koja je rezultirala lišenjem slobode dve osobe.

- Pripadnici policije su u ranim jutarnjim časovima, postupajući po narebi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretrese stanova na tri lokacije koje koriste D.D. (46) i M.D. (31), oboje iz Budve, kao i dva vozila – „BMV“ koji koristi D.D. i „mercedes CLA“ koje koristi M.D. Pretresom stanova i vozila policija je pronašla i oduzela određenu količinu praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, tablete sa liste opijata, 93 komada municije različite vrste i kalibra, gasni pištolj, ručni sprej sa nadražujućim dejstvom, i tri sredstva komunikacije”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kontrolisana vozila su oduzeta radi daljih provera, a pronađeni predmeti i materije biće, kako dodaju iz UP, predmet daljih veštačenja u Forenzičkom centru.

Osim toga, kazali su iz UP, pripadnici budvanske policije i Posebne jedinice policije su danas vršili pojačane kontrole lica i vozila na području Budve.

- O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a da se M.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni nadležnom tužiocu na dalje postupanje - naveli su u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)