ЈАК ГУРМАНСКИ ОБРОК, КОЈИ ЋЕ ВАС ДУГО ДРЖАТИ СИТИМА: Домаћа димљена кобасица са јајима

Novosti online

10. 02. 2024. у 10:37

МИРИСОМ кобасица и пуним укусом јаја учиниће да пожелите овај оброк опет да правите.

ЈАК ГУРМАНСКИ ОБРОК, КОЈИ ЋЕ ВАС ДУГО ДРЖАТИ СИТИМА: Домаћа димљена кобасица са јајима

Фото Shutterstock

Домаћа димљена кобасица са јајима је прави класичан оброк, који можете да направите било када, јер не садржи угљене хидрате.

Састојци:

* 500 г димљене кобасице

* 2 велика јајета
* 2 кашике воде
* прстохват соли
* прстохват бибера

Рецепт за домаћу димљену кобасицу са јајима:

 Корак 1: 

Припремите све састојке

За домаћу димљену кобасицу са јајима извадите јаја из фиржидера, припремите кобасицу, ако желите исеците.

 Корак 2: 

Пеците кобасицу

У загрејан тигањ без уља додајте комаде кобасице са уклоњеним омотачем. Пеците покривено док не буде готово. Потом је извадите на тањир.


 Корак 3: 

Прокувајте разбијена јаја

Убаците два разбијена јајета у тигањ. Додајте со, бибер и воду и поклопите. Кувајте док беланце не буде готово, а потом ставите на тањир. Серивирајте и уживајте!

(StvarUkusa/Mondo)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) СРБИН У УН ПОКАЗАО СЛИКЕ: Обезглављени српски војници од стране Ал Каиде - Мојој баби су откинули гркљан

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) СРБИН У УН ПОКАЗАО СЛИКЕ: Обезглављени српски војници од стране Ал Каиде - "Мојој баби су откинули гркљан"

У ЊУЈОРКУ се данас, у организацији Сталне мисије Републике Србије при Уједињеним нацијама, одржала панел дискусија "Ми говоримо, јер они не могу - гласови које треба чути" сведочанства сведока и жртава рата у БиХ.

22. 05. 2024. у 18:13

ИЛИЈЕ НАСТАСЕ ЕКСКЛУЗИВНО ЗА НОВОСТИ: Новак Ђоковић најбољи по свим мерилима, сећам се Лепе Брене и шљивовице

ИЛИЈЕ НАСТАСЕ ЕКСКЛУЗИВНО ЗА "НОВОСТИ": Новак Ђоковић најбољи по свим мерилима, сећам се Лепе Брене и шљивовице

НЕМА правог љубитеља тениса који би могао да набраја великане "белог спорта", а да заборави на "румунског лакрдијаша" Илијеа Настасеа, оригиналног "лошег момка" тениса. Некада први играч планете у ексклузивном разговору за "Новости" говорио је о документарном филму снимљеном о њему, српском народу, шљивовици, а неизбежна тема био је најбољи тенисер свих времена - Новак Ђоковић.

22. 05. 2024. у 20:00 >> 20:57

Коментари (0)

ЛЕТОВАЊЕ У ХУРГАДИ: Ово су цене и повољности за ту дестинацију (ФОТО)